Newsletter Mai 2018 – Tehnologia secolului 21

Am devenit distribuitori pentru HAUG Sauer Kompressoren AG(www.haug.ch),  Sauer Compressors Group(www.sauercompressors.com), Tolpec Gmbh-SCC- air Compressors(www.scc-aircompressors.com), ALMIG Kompressoren GmbH (www.almig.com) pentru zona de sud a tarii.

Comercializam separatoare si uscatoare pentru aer comprimat.

Asiguram servicii de diagnoza, service garantie si post garantie, mentenanta pentru compresoare din brandurile din portofoliu
Utilizam, dar putem sa si furnizam piese de schimb si consumabile originale, kit-uri de reparatie, uleiuri, curele. fitre, controller

Oferim servicii de proiectare si executie retele de distributie pentru aer  comprimat, dar si solutii de management energetic pentru acestea.
Oferim servicii de proiectare, up-grade, executie, service si mentenanta pentru instalalatii de actionare electro-pneumatica a echipamentelor industriale, furnizam piese de schimb si consumabile de la branduri cunoscute: FESTO, SMC.

Comercializam echipamente de manipulare ergonomica pentru saci,cutii,role produse in Suedia de TAWI AB. Masini de umplere si inchidere a tuburilor metalice, din plastic si plastic laminat produse de NORDEN MACHINERY AB.

Oferim servicii de proiectare, instalare , mentenanta, service pentru instalatii de filtrare apa potabila, precum si instalatii de nanofiltrare, microfiltrare si osmoza inversa

Producem sisteme de transport cu vacuum pentru pulberi si granule intre echipamentele din fluxul tehnologic, linii si echipamente de dozare si umplere a recipientilor rigizi sau din folii cu lichide newtoniene de diverse viscozitati.

Oferim piese de schimb: rulmenti, roti de curea, lanturi,roti de lant, roti dintate, cuplaje elasticec si unisens, elemente de asamblare, pompe, filtre, uleiuri industriale si vaseline, furtunuri.

Echipa tehnica va asteapta solicitarile penrtru a va putea oferi solutii optime
la problemele pe care le aveti.

Va suntem alaturi oricand si va asiguram de intreaga noastra solicitudine.

Descarca aici documentul in format MS Word